Homeopathie versterkt de

Vitale Levensenergie

van de mens

Homeopathie bij Autisme en ADHD

Homeopathie bij Autisme en ADHD

AUTISME

Volgens de Amerikaanse psychologe Carol Ryff ontstaat een gevoel van welzijn als aan 6 basisbehoeften wordt voldaan: zelf-acceptatie, positieve relatie met anderen, autonomie, beheersen van omgang met de buitenwereld, een doel hebben in het leven en persoonlijke groei.

Autisme is een ontwikkelingsstoornis en de vraag is: Waardoor stagneert de ontwikkeling van deze kinderen?

Wereldwijd komen er steeds meer kinderen met autisme. In de afgelopen jaren zijn er veel verschillende theorieën over de oorzaak van het ontstaan van autisme ontwikkeld, die je overal op het internet kunt lezen.

Homeopathische behandeling

Bij de homeopathische behandeling voor kinderen met Autisme, Asperger, AHDH en PDD-NOS staat de persoonlijkheid van het kind centraal. Het homeopathische geneesmiddel wordt gegeven op het type kind.

Kinderen met autisme hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken, zoals beschreven in de diagnostische psychiatrische handboeken. Het belangrijkste is dat elk kind een eigen persoonlijkheid heeft met eigen voorkeuren en individueel gedrag.

Bij de homeopathische behandeling is de eigen persoonlijkheid van het kind met autisme het uitgangspunt. Algemene kenmerken van autisme worden meegenomen, maar vooral de individuele kenmerken en eigenschappen van het kind staan centraal.

Het doel van de behandeling is dat het kind zich zelf beter gaat ervaren en daardoor beter kan functioneren in het dagelijks leven.

praktijkDemocontact

Locatie

Villa rozendaalingang villa rozendaal

M.H. Tromplaan 9
7511 JJ Enschede

Ma Di Do Vr: 9.00 – 17.00 uur

Tel: 00-31-(0)53 - 434 45 29

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.