Homeopathie versterkt de

Vitale Levensenergie

van de mens

ERVARINGEN MET HOMEOPATHIE

ervaringen homeopathie

Ik was 28 weken zwanger toen we hoorden dat ons ongeboren kindje vocht achter één longetje, een hartafwijking en Downsyndroom had. Gelijk begonnen allerlei radertjes in mijn hoofd te draaien; wat zou er kunnen bijdragen de gezondheid van ons ongeboren kindje zo positief mogelijk te beïnvloende? Omdat we met onze twee oudere kinderen al kennis hadden gemaakt met homeopathie (vaccineren homeopathisch begeleiden) heb ik dezelfde week nog contact opgenomen met Petra Gerritsen.

Lees meer

Griep

medicijnen griep homeopathie

Drie weken voor de kerst werd ik ziek. Wat in eerste instantie op een griepje leek, bleek mij al snel weken in zijn greep te houden!! Ik werd heel erg ziek, kreeg keelpijn, moest erg hoesten, werd kortademig en eigenlijk was mijn bed de plek waar ik de gehele dag verbleef. Twee antibiotica kuren en een prednisonkuur verder, knapte ik meer af dan op. Ik kreeg te horen dat ik een virus had en er geen medicatie voor is; dat ik er nog wel enkele weken zoet mee zou zijn en dat mijn lichaam het zelf moest doen.

Lees meer

Mijn weerstand was nul

weerstand homeopathie

Voor ik bij Petra kwam, was ik telkens ziek, astma, longontsteking enzovoort. Antibiotica hielp nauwelijks, mijn weerstand was nul. Petra begon met een vragenlijst, een soort levensgeschiedenis. Aan de hand van die gegevens en observaties, wat je haar vertelt en zo, zoekt zij de passende korrels(middel) erbij. Allereerst werden de DKTP prikken ongedaan gemaakt, deze kunnen namelijk astma veroorzaken, hierdoor voelde ik mij al gauw iets beter en nam de weerstand iets toe.

Lees meer

Eetproblemen en huilbuien

huilend kind homeopathie

Onze dochter is geboren in augustus 2006. De eerste maanden waren leuk, totdat ze slecht begon te eten en drinken. We hebben van alles geprobeerd. We stonden onder behandeling van een kinderarts. Ze konden echter niet vinden wat haar mankeerde; dan wordt je door gestuurd naar een diëtiste. Daar krijg je dan te horen dat ze 'denken' aan een koemelkallergie. Zo hebben we de voeding van haar dus aangepast, maar ook dat hielp niet.

Lees meer

praktijkDemocontact

Locatie

Villa rozendaalingang villa rozendaal

M.H. Tromplaan 9
7511 JJ Enschede

Ma Di Do Vr: 9.00 – 17.00 uur

Tel: 00-31-(0)53 - 434 45 29

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.