Homeopathie versterkt de

Vitale Levensenergie

van de mens

Als een blad aan een boom

boze buien homeopathie

Zo groot was de verandering die we bij Guusje zagen na de homeopatische korrels van Petra! Guusje is 4 jaar en pas naar school gegaan, dit ging niet zonder slag of stoot. Een nieuwe plek, nieuwe juffen, nieuwe kinderen, nieuwe opvang... De hele wereld stond op zijn kop. Nou hebben veel kinderen deze opstart problemen, maar Guusje kon het niet verwerken. Ze kwam met paarse wallen onder haar ogen van school, zei niets en was thuis enorm dwars (gillen, boos, etc).

Ze speelde niet met andere kinderen, bleef aan de kant staan met haar handen langs haar lijf, praat niet met kinderen, deed niets als haar wat gevraagd werd, kortom geen leuke start voor haar. Een aantal gesprekken verder, stickers beloven bij goed gedrag, ging het al wel ietsje beter, maar nog steeds die donkere wallen.
Toen ik voor onze zoon bij Petra was, gaf ze me meteen de korrels voor Guusje mee, aangezien ze ons hele gezin goed kent, twijfelde ze ook geen minuut. Ik gaf ze en binnen een dag zagen we verandering. We gingen bijvoorbeeld ergens eten, en ze ging uit zichzelf op zoek naar de WC, dit zou zij anders nooit doen! Ook durfde ze plotseling vragen te beantwoorden van andere volwassenen, zowel mijn vriendinnen, als bijvoorbeeld bij de bakker. Fantastisch om te zien.
Vandaag heb ik een gesprek gehad met de juf, en die vertelde dat ook zij een enorme vooruitgang zag. Ook zeggen andere moeders het spontaan tegen me: ze rent het schoolplein af, naar mij toe en dat was eerder ook niet zo.
Het is super om te zien, hoe ook Guusje trots is op haar vooruitgang, ze straalt gewoon veel meer!

praktijkDemocontact

Locatie

Villa rozendaalingang villa rozendaal

M.H. Tromplaan 9
7511 JJ Enschede

Ma  Di  Do  Vr: 9.00 – 17.00 uur

Tel: 053 - 434 45 29

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.