HOMEOPATHIE VERSTERKT DE

VITALE LEVENSENERGIE

van de mens

Burnout & Homeopathie

Een vrouw van mid-veertig komt uit haar burn out dankzij de homeopathie.

Haar huisarts had anti-depressiva geadviseerd, maar dat wilde ze liever niet. Daarom heeft ze de stap gemaakt naar de homeopathie! Ze voelt zich veel stabieler, en ook haar omgeving merkt dat ze weer goed in haar vel zit!

De methode die ik toepas in mijn praktijk is de methode van Dr. Rajan Sankaran uit India. Van tevoren vraag ik de patient om een ziektebiografie te schrijven. De richtlijnen hiervoor stuur ik per email. Dan volgt het eerste uitgebreide consult in de praktijk. Ik kijk niet alleen naar de lichamelijke klachten van de patiënt, maar ook naar het type mens. Hoe reageert iemand op bepaalde situaties. Reageert iemand heel gevoelig en trekt zich alles aan, of reageert iemand door te proberen de structuur in zijn/haar leven vast te houden.

Op basis van de lichamelijke symptomen én mentaal-emotionele symptomen, maar ik een homeopathische analyse. Zo kom ik tot de keuze van een constitutiemiddel voor de patiënt. Een middel dat past bij het totaalplaatje. Het homeopatische middel stuur ik op met de post, met een gebruiksaanwijzing erbij. De vervolgafspraak is na 2 maanden, om te zien of het middel aanslaat. Op basis van dit tweede consult kan ik de verdere lijn van de behandeling uitzetten. Bij de ene patient is het met 2 á 3 consulten klaar, bij andere patiënten heeft de behandeling wat meer tijd nodig.

LOCATIE

VILLA ROZENDAAL

M.H. Tromplaan 9
7511 JJ Enschede

Ma Di Do Vr: 9.00 – 17.00 uur
Tel: 053 - 434 45 29
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright: P.M. Gerritsen Homeopaat Enschede

Website ontwerp: Comyoo | creatieve studio