Skip to main content

HOMEOPATHIE VERSTERKT DE

VITALE LEVENSENERGIE

van de mens

Slapeloosheid en rugpijn

Ik ben nu 24 jaar en al sinds mijn 6e jaar heb ik last gehad van slapeloosheid. 's Avonds urenlang wakker liggen en niet wetend waaraan het kon liggen. Hiervan heb ik altijd last gehouden en dat was niet altijd even leuk. Door het slaaptekort had ik last van chagrijnige buien en kon ik onverwachts erg geirriteerd reageren. Vanaf mijn 16e kreeg ik ook last van de onderrug, waarschijnlijk mede veroorzaakt door zwaar werk, maar ik wist wel dat het niet normaal was op deze leeftijd.

Ik had altijd het gevoel dat mijn rug helemaal vast zat, alsof er een slot op was gezet. Nadat ik ca. 30 behandelingen had gehad bij 2 verschillende fysiotherapeuten ging het een tijdje beter. De pijn was weg en ik voelde me beter. Helaas was deze opluchting van korte duur. Na enkele weken kwam de pijn reeds terug en ook het slapen werd steeds slechter. Toen werd ik door een bekende gewezen op een behandeling bij Petra. Natuurlijk ben ik eerst sceptisch geweest en had ik er mijn twijfels over. Toch besloot ik er heen te gaan. Kwaad zou het wel niet kunnen. Na de eerste behandeling en het innemen van de korreltjes voelde ik me meteen een stuk beter. Ik kon slapen als ik in bed lag en geleidelijk aan verdween ook de pijn in mijn rug. Tijdens het tweede gesprek kreeg ik een reservedosis van het middel mee en deze heb ik 2,5 maand na de eerste dosering ingenomen, omdat mijn klachten terug kwamen.
Tot op heden, nu 4,5 maand na de eerste dosering van het homeopathische middel heb ik geen last meer en slaap ik goed. Mijn rugklachten zijn verdwenen en ik heb geen last meer van geirriteerde buien. Toch een klein wonder, de homeopathie.