Skip to main content

HOMEOPATHIE VERSTERKT DE

VITALE LEVENSENERGIE

VITALE LEVENSENERGIE

van de mens

HOMEOPATHIE VOOR KINDEREN

ZACHT EN EFFECTIEF

Vanaf de eerste dag van zijn leven kan een kind homeopathisch worden behandeld. Homeopathische geneesmiddelen hebben geen bijwerkingen en zijn veilig voor uw kind. Veel ouders zijn ongerust als hun kind ziek is en bezoeken de huisarts. Daarnaast is een consult bij een homeopaat aan te raden. Ouders die eenmaal zelf hebben ervaren hoe hun kind herstelt door middel van homeopathie, durven steeds meer te vertrouwen op deze natuurlijke manier van genezen.

LICHAMELIJKE KLACHTEN

Heeft uw kind last van:
  • Chronische verkoudheid
  • Terugkerende oorontsteking
  • Slaap- of eetproblemen
  • Koemelkallergie
  • Eczeem
dan is een homeopathische behandeling zeker aan te bevelen. Homeopathische geneesmiddelen onderdrukken de klacht niet en stimuleren het natuurlijke zelfherstellende vermogen.

MENTALE- OF EMOTIONELE PROBLEMEN

Sommige kinderen hebben moeite met school door mentale- of emotionele problemen. Sommige kinderen hebben concentratie- en/of leerproblemen. Andere kinderen zijn overactief of vertonen agressief gedrag. Sommige kinderen zijn juist erg onzeker en bij het minste of geringste in tranen. Bij alle vormen van mentale- of emotionele disbalans, kan een homeopathische behandeling helpen de balans in het leven van uw kind te herstellen.

VRAGEN

Hebt u vragen over homeopathie? Blijf er niet mee zitten. Neem gerust contact op!