Homeopathie versterkt de

Vitale Levensenergie

van de mens

Ervaringen met homeopathie

ervaringen homeopathie

Ik was 28 weken zwanger toen we hoorden dat ons ongeboren kindje vocht achter één longetje, een hartafwijking en Downsyndroom had. Gelijk begonnen allerlei radertjes in mijn hoofd te draaien; wat zou er kunnen bijdragen de gezondheid van ons ongeboren kindje zo positief mogelijk te beïnvloende? Omdat we met onze twee oudere kinderen al kennis hadden gemaakt met homeopathie heb ik dezelfde week nog contact opgenomen met Petra Gerritsen.

Lees meer

Eetproblemen en huilbuien

Homeopathie kind slaapproblemen

Onze dochter is geboren in augustus 2006. De eerste maanden waren leuk, totdat ze slecht begon te eten en drinken. We hebben van alles geprobeerd. We stonden onder behandeling van een kinderarts. Ze konden echter niet vinden wat haar mankeerde; dan wordt je door gestuurd naar een diëtiste. Daar krijg je dan te horen dat ze 'denken' aan een koemelkallergie. Zo hebben we de voeding van haar dus aangepast, maar ook dat hielp niet.

Lees meer

Griep

homeopathie griep

Drie weken voor de kerst werd ik ziek. Wat in eerste instantie op een griepje leek, bleek mij al snel weken in zijn greep te houden!! Ik werd heel erg ziek, kreeg keelpijn, moest erg hoesten, werd kortademig en eigenlijk was mijn bed de plek waar ik de gehele dag verbleef. Twee antibiotica kuren en een prednisonkuur verder, knapte ik meer af dan op. Ik kreeg te horen dat ik een virus had en er geen medicatie voor is; dat ik er nog wel enkele weken zoet mee zou zijn en dat mijn lichaam het zelf moest doen.

Lees meer

Astma aanval

astma homeopathie

Tessa kreeg op 2.5 jarige leeftijd een astma aanval. Voorafgaand dacht de huisarts dat het bronchitis was en heeft Tessa hiervoor een antibioticakuur gekregen. Zodra de kuur was afgelopen kwamen de klachten zoals hoesten, benauwd zijn weer terug. Na een hele nacht benauwd te zijn geweest naar de weekendarts geweest en Tessa moest direct door naar het ziekenhuis. Hier kreeg ze zuurstof en combivent vernevelaar. Hier reageerde ze gelukkig goed op. Na 3 dagen ziekenhuis mocht ze weer mee naar huis. In huis moesten we zonodig combivent gebruiken. Tessa heeft het eerste half jaar elke maand een heftige astma aanval gehad.

Lees meer

praktijkDemocontact

Locatie

Villa rozendaalingang villa rozendaal

M.H. Tromplaan 9
7511 JJ Enschede

Ma Di Do Vr: 9.00 – 17.00 uur

Tel: 053 - 434 45 29

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.