Homeopathie versterkt de

Vitale Levensenergie

van de mens

Ervaringen met homeopathie

ervaringen homeopathie

Ik was 28 weken zwanger toen we hoorden dat ons ongeboren kindje vocht achter één longetje, een hartafwijking en Downsyndroom had. Gelijk begonnen allerlei radertjes in mijn hoofd te draaien; wat zou er kunnen bijdragen de gezondheid van ons ongeboren kindje zo positief mogelijk te beïnvloende? Omdat we met onze twee oudere kinderen al kennis hadden gemaakt met homeopathie heb ik dezelfde week nog contact opgenomen met Petra Gerritsen.

Het beste van beide werelden

In een uitvoerig gesprek besloten we gelijk te starten met diverse supplementen. Door deze als moeder te slikken kreeg ons kindje via de placenta de noodzakelijke stoffen tot zich. Ik slikte sinds 20 weken zwangerschap al een homeopathisch middel tegen hevige vermoeidheid, gebruikte visolie capsules en nam extra vitamine C. Deze bleef ik slikken omdat het ook een positieve uitwerking zou hebben op ons ongeboren kindje. Tijdens de zwangerschap verdween al het vocht achter het longetje, wat erg positief was voor de verdere ontwikkeling van hart en longen. Verder groeide ze goed en had ik een voorbeeldige zwangerschap, waarbij ik zelf ook energiek was! Deze energie kon ik wel gebruiken in deze heftige periode.

De bevalling moest plaatsvinden in het UMC in Nijmegen, gezien de hartafwijking. Dus ik werd 1,5 week voor de uitgerekende datum ingeleid. Gedurende de bevalling heb ik gebruik gemaakt van een homeopathisch middel en had een rustige en mooie bevalling, zonder medische interventies. Onze dochter had een apcarscore van een 9 en een 10! Na een ziekenhuis opname van 5 dagen mochten we al naar huis. Wel stond ons nog een openhartoperatie te wachten, dus ik bleef supplementen en het homeopathische middel gebruiken welke onze dochter door de borstvoeding binnen kreeg.

Ons meisje was 10 weken oud toen ze geopereerd werd aan haar hartje. Ze ging conditioneel goed de operatie in en technisch werd de operatie prima uitgevoerd. Na de operatie hebben we dezelfde dag nog de narcose ontstoord met een homeopathische kuur. En onze dochter knapte erg snel op. Na 6 dagen mocht ze al mee naar huis, bijna wonderbaarlijk snel!

Nu is onze dochter inmiddels 20 weken oud en het gaat erg goed met haar. Ze lijkt zich goed te ontwikkelen en is een blije en tevreden baby. Technisch hebben de specialisten in het ziekenhuis prima hun werk gedaan, waar we erg dankbaar voor zijn. Daarna heeft ze nog een homeopathisch middel gehad ter versterking van haar hartje. Onze kleine meid heeft haar eigen genezing in gang gezet, waarbij ze goed geholpen is door de homeopathie! We hebben de begeleiding van Petra als erg prettig ervaren. En hebben geleerd dat homeopathie en de reguliere geneeswijze prima samen kan gaan. Kies het beste uit beide werelden en maak hierin je eigen keuze!

praktijkDemocontact

Locatie

Villa rozendaalingang villa rozendaal

M.H. Tromplaan 9
7511 JJ Enschede

Ma Di Do Vr: 9.00 – 17.00 uur

Tel: 053 - 434 45 29

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.