Homeopathie versterkt de

Vitale Levensenergie

van de mens

Eetproblemen en huilbuien

Homeopathie kind slaapproblemen

Onze dochter is geboren in augustus 2006. De eerste maanden waren leuk, totdat ze slecht begon te eten en drinken. We hebben van alles geprobeerd. We stonden onder behandeling van een kinderarts. Ze konden echter niet vinden wat haar mankeerde; dan wordt je door gestuurd naar een diëtiste. Daar krijg je dan te horen dat ze 'denken' aan een koemelkallergie. Zo hebben we de voeding van haar dus aangepast, maar ook dat hielp niet.

Toen ze wat ouder werd begon ze ook raar te slapen, ze lag namelijk voorover dubbelgeklapt met haar hoofd tussen de knieën in bed. En even lekker knuffelen zat er niet in; dat wilde ze gewoon niet. En dan nog maar niet te praten over die hysterische huilbuien. Die duurden wel een half uur en we kregen geen contact met haar.
Op een gegeven moment stonden we met de rug tegen de muur, we wisten het niet meer. Nadat we een jaar van het kastje naar de muur waren gestuurd, hebben we via via het adres van Petra gekregen. Dit was onze laatste strohalm.
Ze is ruim een jaar bij Petra onder behandeling en we kennen onze dochter niet terug, zo verandert dat ze is. Die koemelkallergie is er nooit geweest. Ze slaapt weer gewoon zo als het hoort en knuffelen: nou, volgens mij haalt ze alles weer in wat ze toen heeft gemist! We zijn nu bijna klaar met de behandeling, we zijn nu zelf een stuk rustiger en onze dochter ook.

praktijkDemocontact

Locatie

Villa rozendaalingang villa rozendaal

M.H. Tromplaan 9
7511 JJ Enschede

Ma Di Do Vr: 9.00 – 17.00 uur

Tel: 053 - 434 45 29

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.