Homeopathie versterkt de

Vitale Levensenergie

van de mens

Astma aanval

astma homeopathie

Tessa kreeg op 2.5 jarige leeftijd een astma aanval. Voorafgaand dacht de huisarts dat het bronchitis was en heeft Tessa hiervoor een antibioticakuur gekregen. Zodra de kuur was afgelopen kwamen de klachten zoals hoesten, benauwd zijn weer terug. Na een hele nacht benauwd te zijn geweest naar de weekendarts geweest en Tessa moest direct door naar het ziekenhuis. Hier kreeg ze zuurstof en combivent vernevelaar. Hier reageerde ze gelukkig goed op. Na 3 dagen ziekenhuis mocht ze weer mee naar huis. In huis moesten we zonodig combivent gebruiken. Tessa heeft het eerste half jaar elke maand een heftige astma aanval gehad.

In zo'n periode had ze soms wel 8 tot 12 pufjes per dag nodig. Voor de astmaperiode was Tessa een meisje wat nooit ziek was, alleen een keer verkouden of een keer een griepje. Ze at wel erg slecht en zag er altijd wat bleekjes uit.
Na rond te kijken op het internet voor een alternatieve behandeling kwamen we bij Petra terecht. Petra heeft eerst alle inentingen die Tessa heeft gehad ontstoord. Tijdens zo'n kuur werden de klachten eerst erger maar na een paar dagen konden we zien dat Tessa goed op de kuren reageerde. Ze had steeds minder de combivent nodig en kon zelf steeds beter alles ophoesten zonder er benauwd bij te worden.
Tessa ging na verloop van tijd ook steeds beter eten. Ook verdwenen de witte bultjes in haar gezicht. Ze kreeg meer een gezonde kleur en haar drukke gedrag werd ook steeds rustiger.
Na het ontstoren van de inentingen heeft Tessa en constitutiemiddel gekregen die we de gehele winter haar om de 4 weken geven. Tessa doet het hier erg goed op want Tessa heeft deze winter nog geen enkele keer een astma aanval gehad. Ze is weer een stralend, gezond meisje van 4 jaar!

praktijkDemocontact

Locatie

Villa rozendaalingang villa rozendaal

M.H. Tromplaan 9
7511 JJ Enschede

Ma Di Do Vr: 9.00 – 17.00 uur

Tel: 053 - 434 45 29

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.