Homeopathie versterkt de

Vitale Levensenergie

van de mens

Griep

homeopathie griep

Drie weken voor de kerst werd ik ziek. Wat in eerste instantie op een griepje leek, bleek mij al snel weken in zijn greep te houden!! Ik werd heel erg ziek, kreeg keelpijn, moest erg hoesten, werd kortademig en eigenlijk was mijn bed de plek waar ik de gehele dag verbleef. Twee antibiotica kuren en een prednisonkuur verder, knapte ik meer af dan op. Ik kreeg te horen dat ik een virus had en er geen medicatie voor is; dat ik er nog wel enkele weken zoet mee zou zijn en dat mijn lichaam het zelf moest doen.

Gelukkig kreeg ik 's avonds het advies van mijn collega om naar Homeopaat Petra Gerritsen te gaan. Meteen de volgende dag heb ik met Petra gebeld en haar verteld wat mijn klachten waren. Petra wist dat het virus heerste en welk homeopathisch middel ik daartegen moest innemen. Ik kreeg een aantal korreltjes in een heel klein zakje en moest twee keer daags zes korreltjes nemen. Al na twee dagen voelde ik me een stuk beter en knapte ik langzaam op en verdwenen de klachten. Een week later ben ik voor een afspraak naar de praktijk van Petra gegaan. Daar kreeg ik nog een zakje andere korrels waardoor ik weer wat meer energie zou krijgen. Ook deze korreltjes hielpen goed en ik kreeg mijn energie en kracht weer terug.
Om mijn balans en eigen energie weer helemaal terug te vinden, heb ik een nog een uitgebreid consult gedaan, waarbij Petra aan de hand van mijn ziektegeschiedenis en mijn persoonlijkheid het passende homeopathische middel voor mijn basis heeft gezocht. Nu ben ik het virus helemaal kwijt en heb ik mijn basisenergie weer terug!!!

praktijkDemocontact

Locatie

Villa rozendaalingang villa rozendaal

M.H. Tromplaan 9
7511 JJ Enschede

Ma Di Do Vr: 9.00 – 17.00 uur

Tel: 053 - 434 45 29

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.