Homeopathie versterkt de

Vitale Levensenergie

van de mens

GEZONDE VOEDING

gezonde voeding rs

Voeding geneest en dat is nou precies de bedoeling! Naast dat ons lichaam gevoed wordt met genezende stoffen, zorgen bepaalde stoffen (fytochemische bestanddelen) in met name groente en fruit dat schadelijke stoffen worden opgeruimd, waardoor onze lichaamscellen worden beschermd. De grootste klasse van fytochemische stoffen bevindt zich in de natuur en niet in bewerkt voedsel uit de supermarkt!

Lees meer

WATER ALS MEDICIJN

water als medicijn

Het is een foute veronderstelling dat een droge mond het enige signaal is van uitdroging. Een droge mond is een van de allerlaatste signalen van uitdroging van het lichaam. De eerste signalen van chronische uitdroging zijn: je vermoeid voelen, een zwaar hoofd hebben, prikkelbaar, neerslachtig en depressief voelen, slecht slapen. Het lichaam kan aan sterke uitdroging lijden, zonder dat er een droge mond ontstaat.

Lees meer

LEVER- EN GALBLAAS ZUIVERING

leverspoeling andreas moritz

Het boek 'De ongelooflijke lever- en galblaaszuivering' van Andreas Moritz laat aan duidelijkheid niets te wensen over. In heldere bewoordingen legt hij uit hoe de aanwezigheid van niet alleen galstenen, maar ook leverstenen invloed heeft op het functioneren van alle processen in het lichaam.

Lees meer

25 miljoen kankerpatienten in 2030

bosbessen bij kanker

Het aantal kankerpatiënten gaat naar verwachting verdubbelen. Volgens deskundigen van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO zullen er in 2030 zo'n 25 miljoen kankergevallen zijn. In 2008 was dat 12,7 miljoen. Volgens KWF Kankerbestrijding sterven er meer mensen aan kanker dan aan aids, tuberculose en malaria samen.

Lees meer

praktijkDemocontact

Locatie

Villa rozendaalingang villa rozendaal

M.H. Tromplaan 9
7511 JJ Enschede

Ma  Di  Do  Vr: 9.00 – 17.00 uur

Tel: 053 - 434 45 29

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.