Skip to main content

HOMEOPATHIE VERSTERKT DE

VITALE LEVENSENERGIE

VITALE LEVENSENERGIE

van de mens

Gezonde voeding

Voeding geneest en dat is nou precies de bedoeling! Verse groenten en fruit bevatten naast vitaminen en mineralen ook genezende stoffen (fytochemische bestanddelen) die onze lichaamscellen voeden en beschermen, en zelfs schadelijke stoffen helpen opruimen. Deze genezende fytochemische stoffen in voeding bevinden zich in natuurlijke producten en niet in bewerkt voedsel uit de supermarkt!

Lever- en galblaas zuivering

Het boek 'De ongelooflijke lever- en galblaaszuivering' van Andreas Moritz laat aan duidelijkheid niets te wensen over. In heldere bewoordingen legt hij uit hoe de aanwezigheid van niet alleen galstenen, maar ook leverstenen invloed heeft op het functioneren van alle processen in het lichaam.

Water als medicijn

Het is een foute veronderstelling dat een droge mond het enige signaal is van uitdroging. Een droge mond is een van de allerlaatste signalen van uitdroging van het lichaam. De eerste signalen van chronische uitdroging zijn: je vermoeid voelen, een zwaar hoofd hebben, prikkelbaar, neerslachtig en depressief voelen, slecht slapen. Het lichaam kan aan sterke uitdroging lijden, zonder dat er een droge mond ontstaat.

25 miljoen kankerpatienten in 2030

Het aantal kankerpatiënten gaat naar verwachting verdubbelen. Volgens deskundigen van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO zullen er in 2030 zo'n 25 miljoen kankergevallen zijn. In 2008 was dat 12,7 miljoen. Volgens KWF Kankerbestrijding sterven er meer mensen aan kanker dan aan aids, tuberculose en malaria samen.