Skip to main content

HOMEOPATHIE VERSTERKT DE

VITALE LEVENSENERGIE

van de mens

Lever- en galblaas zuivering

Het boek 'De ongelooflijke lever- en galblaaszuivering' van Andreas Moritz laat aan duidelijkheid niets te wensen over. In heldere bewoordingen legt hij uit hoe de aanwezigheid van niet alleen galstenen, maar ook leverstenen invloed heeft op het functioneren van alle processen in het lichaam.

lever- en galstenen

Lever - en galstenen zijn het directe gevolg van onze ongezonde westerse levenstijl, waarin we bijvoorbeeld teveel suikers, zoetstoffen en vetten gebruiken zoals margarine en halvarine die transvetzuren bevatten. Al deze stoffen zijn ontstekingsbevorderend en kunnen uiteindelijk leiden tot darmklachten, maagklachten en de ontwikkeling van kankercellen in het lichaam.lever en galstenen

Zijn er lever- en galstenen aanwezig in het lichaam, dan vormen deze op den duur een aanzienlijke belemmering voor de lichaam om goed te kunnen functioneren, waaronder het opruimen van afvalstoffen, het opnemen van voedingsstoffen, en het vermogen om volledig te herstellen van ziekte.

Wat u mag verwachten van een lever- en galblaaszuivering:

  • Beter herstellend vermogen bij ziekte
  • Vermindering van ontstekingen
  • Verbeterde opname van voedingsstoffen
  • Meer energie
  • Verbeterde stemming
  • Heldere geest

Lever- en galstenen worden in de loop van uw leven opgebouwd, ook al heeft u geen klachten (galkoliek of drukkende gevoel aan de rechter kant) die direct wijzen op de aanwezigheid van lever- en galstenen.

Ik zou iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken aanraden om een lever- en galblaaszuivering te doen, om ziekte te voorkomen en/of te helpen bij het herstel en uw lichaam in een optimale conditie te brengen en te houden.

Het is een kuur die u zelf thuis kunt uitvoeren. Mocht u vragen hebben en begeleiding of advies willen hebben bij de kuur, neem dan gerust contact met mij op!